Podcast

Park Podcast

Een serie podcasts opgenomen door Leo Harlaar met bekende en minder bekende mensen uit het theatervak. Deze Podcast maken wij in samenwerking met Schouwburg Het Park.

Nu live

Rob de Greeuw – Thuis in West-Friesland
16:00 – 18:00 uur

WEEFF TV

Afleveringen

Aflevering

In de zesde Park Podcast van dit seizoen praat Leo Harlaar met Karin Zeeman van Zeeman vastgoed en Marinus Zoutendijk van Abovo Media over Vleugels, Op tijd komen, Ilse de Lange en natuurlijk over hun verbintenis met het Schouwburg Het Park.

Park podcast #6 -

Aflevering

In de vijfde Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg Het Park in Hoorn praat Leo Harlaar met Joke en Mark Vijn over hun verbintenis met de Parkschouwburg.

Park podcast #5 - Joke en Mark Vijn

Aflevering

In de vierde Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg Het Park in Hoorn praat Leo Harlaar met Daphne de Groot van musical vereniging Westend, Marcel Jak van Popkoor Broadway en Suzanne Baars van de Hoornse Balletschool.

Park podcast #4 - Daphne de Groot, Marcel Jak & Suzanne Baars

Aflevering

In de derde Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg Het Park in Hoorn praat Leo Harlaar met Jan Hirschfeldt (oud medewerker/portier/rondleider) en Jan Vriend (journalist).

Park podcast #3 - Jan Hirschfeldt & Roel Vente

Aflevering

In de tweede Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg Het Park in Hoorn praat Leo Harlaar met Karin Bloemen over 50 jaar Parkschouwburg in Hoorn, waarom Karin haar jurken weggaf en waarom Karin zo graag lesgeeft. Deze 2e aflevering maakt onderdeel uit van de “park Podcast On Tour”. 4 dagen lang maakte we vanuit een theaterwagen samen met Schouwburg het Park een reeks van leuke en boeiende interviews ter ere van het 50 jaar bestaan van Schouwburg Het Park op de Dijk.

Park podcast #2 - Karin Bloemen

Aflevering

In deze Kick-off podcast van de nieuwe serie over 50 jaar Parkschouwburg aan de Dijk in Hoorn gaat Ehwald in gesprek met Rob Weber (oud directeur) en Roel Vente (huidige directeur) We hadden het over 50 Jaar parkschouwburg aan de dijk en vele andere dingen die de revue passeerden.

Park podcast #1 - Rob Weber & Roel Vente