Podcast

Samen in de geschiedenis

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw zoekt deze verhalen op en spreekt met de mensen over onze geschiedenis.

Afleveringen

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw zoekt deze verhalen op en spreekt met de mensen over onze geschiedenis. Met in deze aflevering Peter Swart over de bededagen.

Samen in de geschiedenis - De bededagen - aflevering 7

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. In aflevering 6 spreekt Rob de Greeuw met Lies Turksma over de opstand en de bevrijding van Enkhuizen.

Samen in de geschiedenis - Opstand en de Bevrijding van Enkhuizen - aflevering 6

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw spreekt in deze aflevering met de Hoornse archeoloog Michiel Bartels.

Samen in de geschiedenis - Kerkplein Knekelmuur - aflevering 5

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. In deze aflevering duikt Rob de Greeuw in de geschiedenis van de Afsluitdijk.

Samen in de geschiedenis - De Afsluitdijk - aflevering 4

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw spreekt in deze aflevering met historicus Peter Swart over het Medemblikker VOC schip Huis te Warmelo.

Samen in de geschiedenis - Huis te Warmelo - aflevering 3

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw spreekt met de historische vereniging van Medemblik over de Medemblikker munt.

Samen in de geschiedenis - Medemblikker Munt - aflevering 2

Aflevering

Een podcastserie over de geschiedenis van West-Friesland. Rob de Greeuw spreekt in deze eerste aflevering met historicus Peter Swart over een VOC schip dat in Hoorn is gebouwd. Ook wordt in de levens gedoken van een aantal opvarenden van het Medemblikker VOC schip Huis te Warmelo.

Samen in de geschiedenis - aflevering 1