Podcast

Stadsgesprekken

Stadsgesprekken Hoorn

De podcast is onderdeel van de stadsgesprekken die tussen april en juli van dit jaar gehouden worden in Hoorn. Aanleiding voor de gesprekken is de discussie over het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen op de Roode Steen.

 

De productie van deze podcast is niet in handen van WEEFF. Wij dienen alleen als platform. De opdrachtgever van de podcast is de gemeente Hoorn. Laat ons weten wat je van de stadsgesprekken vindt via redactie@weeff.nl

 

Afleveringen

Aflevering

De vierde podcast van de stadsgesprekken gaat over aandacht. Wat waarderen mensen in Hoorn? In welke delen van de stad zeggen mensen elkaar nog gedag? En welke mensen in Hoorn zouden meer aandacht moeten krijgen?

Stadsgesprekken Hoorn - Aandacht

Aflevering

De derde aflevering van de stadsgesprekken heet ‘anders zijn’. In deze aflevering wordt onder meer besproken wat het verschil is tussen een Hoornaar en Horinees, hoe een hechte vriendschap ontstond tussen een vrouw uit Hoorn en een man uit Syrië. Verder wordt er uitgelegd waarom kinderen het zo leuk vinden om een diverse groep vriendjes en vriendinnetjes te hebben.

Stadsgesprekken Hoorn - Anders zijn

Aflevering

De tweede aflevering van de stadsgesprekken heet ‘erbij horen’. In deze aflevering wordt onder meer besproken of mensen trots zijn op Hoorn. En kun je er iets aan doen om erbij te horen?

Stadsgesprekken Hoorn - Erbij horen

Aflevering

De eerste podcast van de stadsgesprekken in Hoorn gaat over Heldendom. In de podcast wordt onder andere besproken wat iemand tot een held maakt en wanneer een held van zijn voetstuk valt.

Stadsgesprekken Hoorn - Heldendom