Podcast

Tot in de Kern

In de podcast ‘West-Friesland: Tot in de Kern’ staat elke aflevering een dorp uit West-Friesland centraal. Harold Boldewijn en Sander Huisman gingen in hun radioprogramma voor WEEFF op zoek naar de cijfers en feitjes van een aantal dorpen. Vervolgens belden ze op de bonnefooi mensen uit deze plaatsen.

Afleveringen

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Hoogwoud.

Tot in de Kern - 13 Hoogwoud

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Baarsdorpermeer.

Tot in de Kern - 12 Baarsdorpermeer

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Oostmijzen.

Tot in de Kern - 11 Oostmijzen

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Oudendijk.

Tot in de Kern - 10 Oudendijk

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Oosterleek.

Tot in de Kern - 09 Oosterleek

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Grosthuizen.

Tot in de Kern - 08 Grosthuizen

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Lambertschaag.

Tot in de Kern - 07 Lambertschaag

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Zandwerven.

Tot in de Kern - 06 Zandwerven

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Zuidermeer.

Tot in de Kern - 05 Zuidermeer

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Wadway.

Tot in de Kern - 04 Wadway

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Gouwe.

Tot in de Kern - 03 Gouwe

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Wogmeer.

Tot in de Kern - 02 Wogmeer

Aflevering

In deze podcast bellen Harold Boldewijn en Sander Huisman op de bonnefooi naar mensen in de kleinere dorpen van West-Friesland en vragen ze de hemd van het lijf over de kern waarin ze wonen, met deze keer Hauwert.

Tot in de Kern - 01 Hauwert