Podcast

De West-Friese Estafette

Het programma ‘De West-Friese Estafette’ is elke zaterdag vanaf 13:00 uur te beluisteren op WEEFF en op deze pagina terug te luisteren. In het programma gaat Nico Heij in gesprek met verschillende interessante personen uit West-Friesland. De gast in de uitzending geeft aan het einde van het programma het stokje door aan iemand anders in West-Friesland, die hij of zij een interessant persoon vindt.

Afleveringen

Aflevering

Monique Hogervorst is kunstenaar en heeft de recyclezuil in Nederland gebracht. Zij vertelt over hoe zij dat heeft gedaan en over haar schilderkunst.

West-Friese Estafette - Monique Hogervorst

Aflevering

Annebel van Wijk is uitbaatster van café Swaf in Hoorn. Zij vertelt in de West-Friese Estafette over hoe zij van werkloos zijn, geen woonruimte hebben, het heeft gebracht tot eigenaresse van Swaf en wat het universum daarin voor haar betekent.

West-Friese Estafette - Annebel van Wijk

Aflevering

In de West-Friese Estafette was Nick Staphorst te gast. Hij vertelde over het opzetten en runnen van een (tweedehands) platenzaak in West-Friesland.

West-Friese Estafette - Niek Staphorst

Aflevering

West-Friese Estafette - Mark Luiken

Aflevering

De Zwaagse Colin van der Laan vindt dat je in goede en slechte tijd op elkaar moet kunnen bouwen. Als directeur van Vanderlaan BV, een bedrijf in technische dienstverlening, staat de familiecultuur en het vooroplopen in innovaties hoog in het vaandel. Hij vertelde erover in de West-Friese Estafette.

West-Friese Estafette - Colin van der Laan

Aflevering

Coen van Kalken is geboren en getogen in Hoorn en doet als arts onderzoek naar manieren om preventief ziektes als kanker en longcovid te bestrijden. Nico Heij ging met hem in gesprek.

West-Friese Estafette - Coen van Kalken

Aflevering

In de West-Friese Estafette was Gaby Alberts op zaterdag 1 april te gast. Zij is directeur van zo'n 70 Berend Botje vestigingen. Naast Berend Botje zet zij zich in voor Puur voor Kids. Ze doet beide met veel inzet en plezier: "Alle kinderen verdienen dezelfde kansen".

West-Friese Estafette