Praat mee tijdens het verkiezingsdebat Medemblik

27 januari 2022 19:30

Binnenkort kunnen we weer met z’n allen naar de stembus voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. In aanloop daar naartoe organiseren NH Nieuws en WEEFF een verkiezingsdebat in de gemeente Medemblik op vrijdag 4 maart in Theaterkerk Hemels in Twisk. Ben jij inwoner van de gemeente Medemblik en wil je tijdens dit debat een rol spelen, dan is dit je kans!

Stemmen

Terwijl politici enthousiast hun plannen en beloften voor de komende vier jaar verkondigen, horen wij graag van jou wat jij als inwoner van Medemblik wil dat de komende bestuursperiode in ieder geval wordt opgepakt. Wat moet er veranderen in jouw gemeente en daarom hoog op de politieke agenda komen? Een aantal bewoners zal worden uitgenodigd om dit tijdens het debat toe te lichten en met de politici over het onderwerp in gesprek te gaan. 

Ben jij daarvoor in? Laat het ons weten door een mail te sturen naar verkiezingsdebat@nhnieuws.nl. Vergeet niet je naam, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Het debat is van 18:45 tot ongeveer 21:30 en zal live worden gestreamd via de kanalen van WEEFF en NH Nieuws.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405