Publiek welkom bij tv-opnames ‘Tafel van Knook’ op 4 mei!

2 mei 2024 21:57
Door Erik Bout
Bron: WEEFF

De tv-opnames van de tweede editie van de talkshow De Tafel van Knook vinden op plaats op zaterdag 4 mei. Het programma start ’s ochtends om tien uur in Boek & Boon, het koffiecafé in boekwinkel Stumpel aan Het Grote Noord 81 in Hoorn.

De Tafel van Knook is gevarieerd programma dat in 35 minuten wordt opgenomen. Ook nu zijn er weer interessante gasten vanuit de West-Friese actualiteit: het Hoornse raadslid en voormalig wethouder Kholoud Al Mobayed blikt vooruit op haar toespraak tijdens Dodenherdenking.

Burgemeester Monique Bonsen van Koggenland reflecteert namens de West-Friese gemeenten over het belang van samenwerking in het vluchtelingendossier. De aanleiding: in juni wordt de crisisnoodopvang Wervershoof met één maand vertraging verplaatst. Alweer voor de zevende keer. Nu naar Opmeer.

‘Wonder van Blokker’ en afscheid van comité

Raadslid Jessica Visser is fractievoorzitter geworden van Hoorn Lokaal. Hoe bevalt haar dat eigenlijk? En Gert Elzinga verteld over de aanstaande viering van ‘Het wonder van Blokker’, want het is alweer bijna 60 jaar geleden dat de Beatles daar een memorabel optreden gaven in de lokale veilinghal.

Eddy Boom is de tafelgast van talkshowhost Robert-Jan Knook. Boom neemt dit jaar afscheid van Comité 40-45 Hoorn. Hij was zeventien jaar voorzitter én boegbeeld. Stadsdichter Levi Noë verzorgt dit keer de column.

Publiek welkom

Publiek is van harte welkom bij de Tafel van Knook. Wil je komen? Meld je dan om 09.45 uur in Boek & Boon. De opnames starten een kwartier later, om 10.00 uur. Nog dezelfde dag is het programma te zien op de sociale media kanalen van van Hoorn zeggen en op het televisiekanaal van WEEFF.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844