Purmerender in elkaar geslagen op kermis in Hoorn na ruzie bij botsauto’s

11 augustus 2022 11:46

Na een akkefietje bij de botsauto’s op de kermis in Hoorn wordt een 18-jarige jongen uit Purmerend niet veel later door zeven jongens belaagd. Hij wordt geschopt en geslagen en raakt ernstig gewond aan zijn gezicht. 

Politie stock agent algemeen wapen

Op dinsdagavond 9 augustus – rond 23.30 uur – bezoekt de Purmerender samen met een aantal vrienden de kermis in Hoorn aan de Vale Hen. Ze besluiten om naar de botsauto’s te gaan. Daar ontstaat een akkefietje met een andere groep jongens, niet veel later wordt de jongen uit Purmerend belaagd.

Hij wordt geschopt en geslagen en raakt ernstig gewond aan zijn gezicht. Zijn toegesnelde vrienden weten uiteindelijk de hulpdiensten in te schakelen.

Iemand uit Hoorn aangehouden

Na een zoektocht door de politie wordt een 13-jarige jongen uit Hoorn aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, maar blijft nog wel een verdachte in de zaak. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er nog geen andere verdachten in beeld zijn. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405