Rabbit Hole van Jake Bugg is WEEFF Top Favoriet

20 juni 2020 21:19
Jake Bugg

Jake Bugg brak door in 2012, met zijn titelloze debuutalbum en het liedje Lightning Bolt. Nu, acht jaar later, is ‘ie in een heel rustig tempo lekker singletjes uit aan het brengen. En dat vinden wij helemaal niet erg. Z’n nieuwe, Rabbit Hole, is deze week onze WEEFF Top Favoriet!

Het laatste album van de 26 jarige Brit dateert uit 2017, maar was een grote flop. Sowieso heeft hij sinds zijn doorbraak in 2012 zijn succes van toen nooit echt meer kunnen evenaren. Hij deed een aantal opvallende samenwerkingen met een aantal grote namen uit een totaal ander genre; rapper Tinie Tempah en techno-duo CamelPhat, bekend van hun hit Cola. Maar échte hits, heeft Jake Bugg al jaren niet meer. 

Nieuwe singles

Dat het grote publiek zijn muziek niet meer oppikt, betekent natuurlijk niet dat Bugg het schrijven van liedjes verleerd is. Wij vonden vorige single Saviours of the City bijvoorbeeld erg goed en ook deze nieuwe single is erg leuk. Een heel vrolijk en lekker uptempo liedje. Bovendien heeft hij nog altijd een erg trouwe fanbase, die het vast ook niet erg vinden dat Rabbit Hole nu uit is als single. Het liedje was namelijk al jaren een favoriet tijdens de liveshows van de singer-songwriter. 

Wij begrijpen wel waarom en zijn blij dat het liedje nu overal te beluisteren is. In ieder geval de hele week op WEEFF Radio, want wij roepen de track deze week uit tot onze nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Rabbit Hole’ van Jake Bugg, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844