‘Ruggengraat’ van Snelle en Kraantje Pappie is nieuwe WEEFF Top Favoriet

19 mei 2023 19:48
Bron: YouTube Snelle

Rappers Snelle en Kraantje Pappie hebben na vier jaar de handen ineen geslagen voor een nieuwe samenwerking. Met de single ‘Ruggengraat’ brengen ze ‘een ode aan het leven’. Komende week hoor je de track extra vaak, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Op deze vrolijke plaat rappen de twee over het liefst in bed te willen blijven liggen, maar toch mee te gaan naar een feestje of de kroeg. “En hier staan we dan, mijn ruggengraat en ik. M’n bier is doodgeslagen en ik drink baco zonder prik”, luiden de eerste twee regels van het refrein.

‘Ruggengraat’ is de tweede single die Snelle in korte tijd uitbrengt, na zijn vorige met Jonna Fraser. Voor deze track heeft de rapper uit Deventer heeft opnieuw de samenwerking gezocht met Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie. De twee werkten eerder samen op de single ‘Op zoek naar life’, dat uitkwam in 2019.

Adelaarshorst

Volgende maand staat Snelle in stadion De Adelaarshorst, in zijn thuisstad. Hier geeft hij niet één, maar twee concerten. De vader van Snelle keepte eerder voor voetbalclub Go Ahead Eagles, waarmee Snelle dus een beetje in zijn voetsporen treedt. Wij vermoeden dat Kraantje Pappie op 16 en 17 juni van de partij zal zijn, om hun nieuwe single live te spelen.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405