Schouwburg Het Park biedt Troost Theater

1 april 2020 21:49
Speurtocht onderdeel van Troost Theater van Schouwburg Het Park

Hebben de mensen misschien behoefte aan Troost Theater?

Schouwburg Het Park directeur Roel Vente stelde zichzelf deze vraag na het stoppen van Troost TV. Zo vertelde hij afgelopen maandagavond op WEEFF Radio. Het heeft geleid tot een sectie op de site waar je thuis voorstellingen en concerten kunt bekijken. Om zo je eigen privé theater te creëren.

Kindervoorstellingen, toneel en cabaret

“Als afleiding voor de kinderen tijdens de videoconferencing van de ouders. Zoals De Sprookjesboom van De Efteling.” Er is tevens een mooi cabaretaanbod voorhanden met onder meer Guido Weijers, Jochem Myjer en Bert Visscher.

Ook zijn er toneelvoorstellingen te bekijken. Waaronder het feuilleton The Nation van Het Nationaal Theater. Bezoekers van Schouwburg Het Park kunnen ook suggesties doen voor voorstellingen die ze graag thuis zouden willen zien.

Ook na 1 juni Troost Theater?

Mocht Schouwburg Het Park na 1 juni haar deuren weer openen dan wordt het nog even afwachten in welke vorm dit zal zijn en welke voorstellingen er te zien zullen zijn. Tot die tijd en misschien ook wel daarna is het mogelijk op de website een keuze te maken uit het aanbod troostrijke online voorstellingen.

Beluister hier de Park podcasts van WEEFF Radio.

Uitzending – 30 maart 2020

Directeur Roel Vente over het Troost Theater dat Schouwburg Het Park op haar site aanbiedt.

Troost Theater

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844