Schrijfster Mireille Wijnker uit Obdam debuteert met boek voor jongvolwassenen

13 maart 2023 13:31
Mireille Wijnker

‘Betrapt’, zo luidt de titel van het boek waarmee de Obdamse schrijfster Mireille Wijnker debuteert. De 37-jarige geboren en getogen Obdamse schrijft al heel lang blogs over alledaagse dingen. “Al in de tijd van Hyves, voor wie dat nog kent.” Ook heeft ze een tekstbureau en is contentspecialist voor een uitvoeringsorganisatie.

Het boek ‘Betrapt’ is geschreven voor jongvolwassenen. “Ik kan me nog goed met hen identificeren. Ik weet nog heel goed waar ik stond toen ik zelf achttien jaar was. Er gebeurt van alles op die leeftijd. Vriendjes, studie, veel eerste dingen die je meemaakt.”

Spannend

Het verhaal speelt zich af in de Franse stad Nice en gaat over een gezin met drie kinderen. “Na allerlei gebeurtenissen waar ook de politie bij betrokken is gaat de 18-jarige dochter op zoek naar de waarheid”, licht de schrijfster toe.

“De eerste reacties zijn dat mensen de thriller dermate spannend vonden dat ze bleven lezen”, vertelt Wijnker voor wie met haar debuut een meisjesdroom uitkomt. Het boek is uitgegeven door de Hoornse uitgever Elly Godijn en is in de boekhandel verkrijgbaar.

Uitzending – 4 maart 2023

De Obdamse schrijfster Mireille Wijnker heeft met het boek "Betrapt" haar debuut afgeleverd. Het is een boek voor jong volwassenen. Beluister het interview met haar.

Obdamse schrijfster Mireille Wijnker debuteert met boek voor jong volwassenen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405