Schrijvers en lezers vieren eerste Thrillerdag in Hoornse kerk

4 maart 2024 18:24
Bron: Aangeleverd

De Noorderkerk in Hoorn is aankomende zaterdag decor voor de eerste Thrillerdag. Zo’n tien auteurs die aangesloten zijn bij Godijn Publishing zullen aanwezig zijn bij de spannende dag met het thema ‘Waar verberg ik het lijk?’, zoals Elly Wassenaar van de uitgeverij het noemt. “Het is misschien een luguber onderwerp, maar het genre is enorm populair en komt ook nu weer erg op.”

Tijdens de middag in de kerk is er een gevarieerd programma, met onder andere een moordspel en een auteur die toelicht hoe een locatie schoon wordt gemaakt als er een misdrijf of moord gepleegd wordt. “Ook komt er een zanger die liedjes met het thema zingt, en worden een boek en bundel gelanceerd”, zegt Wassenaar.

De tekst gaat verder.

Het thema van de middag in Hoorn is ‘Waar verberg ik het lijk?’. In één van de boeken worden 25 tips gegeven hoe een lijk het beste verborgen kan worden. “Dat kán handig zijn voor later”, zegt Elly met een heel dikke knipoog. “Het is geschreven door 25 auteurs, en hoe leuk of frappant is het dat we het kunnen presenteren in een kerk waar je letterlijk over graven heen loopt.”

De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Om binnen te komen moet een entreeprijs betaald worden, maar dit krijg je terug in de vorm van een waardebon. Deze bon kan ingeruild worden bij de aankoop van een spannend boek. Ook krijgen alle bezoekers een goodie bag, samengesteld door de auteurs.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405