Searching Valentine heeft nieuwe WEEFF Top Favoriet met ‘Time is an hour glass’

19 april 2024 19:50
Bron: WEEFF

Het is nog even wachten op een nieuw album, maar de eerste klanken beloven al veel goeds voor Searching Valentine. Vorige week brachten de bandleden Christiaan, Hein, Milan en Rens hun tweede single uit. ‘Time is an hour glass’ van deze groep uit West-Friesland hoor je komende week op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

“Searching Valentine is meer dan alleen een band”, stellen de bandleden op hun website. “Wij zijn vier vrienden, verenigd door een passie voor muziek en een diepe band die verder reikt dan akkoorden en ritmes. Samen delen we onze dromen, ervaringen en onze liefde voor het creëren van betoverende muziek.”

De West-Friese band brengt volgende maand hun langverwachte ep ’27 forever’ uit. Een dag later, op zaterdag 11 mei, houdt Searching Valentine een releaseshow in Cultura, Andijk. Bij het optreden wordt ook een documentaire uitgezonden over de opnames van de eerste plaat. En met de 19-jarige Jenta in het voorprogramma belooft het een gevarieerd en avondvullende show te worden.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844