Someone To You van BANNERS is WEEFF Top Favoriet

3 oktober 2020 19:45
Banners op Lollapalooza 2016

De Britse BANNERS timmert lekker aan de weg met zijn nieuwe single Someone To You. De track is komende week de WEEFF Top Favoriet op WEEFF Radio.

BANNERS groeit op als Michael Joseph Nelson en begint zijn muzikale carrière in het kerkkoor van de Liverpool Cathedral. Als hij in 2015 werk wil maken van een solocarrière als singer-songwriter, strikt hij Stephen Kozmeniuk als producer. Niet de minste naam: deze Canadees werkte eerder al samen met Madonna, Dua Lipa en Hailee Steinfeld.

FIFA

Onder de artiestennaam Raines brengt Nelson niet veel later zijn eerste single Ghosts uit. Een jaar later verandert hij zijn artiestennaam zijn huidige alter ego BANNERS. Onder die naam brengt hij het nummer Shine A Light uit. En dat liedje slaat aan. Het welbekende voetbalspelletje FiFa gebruikt het nummer voor de soundtrack van FiFa ’16. Eervol, want niet de minste namen leenden hun liedje uit voor eerdere versies van de voetbalgame. Onder andere Imagine Dragons, Blur, Nothing But Thieves maar ook onze eigen De Staat stonden ooit op de FiFa soundtrack.

In 2017 brengt BANNERS zijn tweede ep Empires On Fire uit. Nu, drie jaar later, verschijnt de openingstrack van die ep nog eens als single. WEEFF Radio is fan en draait de single Someone To You komende week lekker vaak, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Someone To You van BANNERS, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844