Sophie Janna brengt nieuwe EP Wide World uit

12 mei 2022 08:04
Bron: Roosmarijn Broersen

De Spierdijkse Sophie Janna brengt vandaag haar nieuwe EP uit. Dit doet ze met een heuse releaseparty, waarmee ze voor het eerst een selectie van eigen werk laat horen. De singer-songwriter zal in Paradiso een aantal nummers ten gehore brengen, met ondersteuning van Jarno van Es en Janos Koolen.

Het wordt een optreden zoals ze zelf nog nooit heeft gegeven. Normaal is het een klein en intiem concert, maar Sophie Janna is van plan om het groots aan te pakken. Het album is sinds december vorig jaar al te vinden op alle streamingsdiensten, maar ze heeft nu toch de keuze gemaakt om het fysiek uit te brengen.

Het album Wide World is in twee delen opgenomen. Een deel in Engeland en het andere deel is opgenomen in Nederland. Beide delen zijn opgenomen met een andere bezetting, wat zorgt voor afwisseling qua sfeer in de nummers. De nummers op het album zijn heel persoonlijk. Als Sophie Janna een beetje klem zit, dan pakt ze haar gitaar erbij en schrijft het van zich af.

De releaseparty start vanavond om 20:00 uur in Paradiso. Kaartjes voor de EP release zijn nog beschikbaar.

Uitzending – 11 mei 2022

Sophie Janna vertelt over haar nieuwe EP die zij donderdag 12 Mei uitbrengt.

Sophie Janna brengt nieuwe EP uit

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405