Doe met Google Maps de speurtocht van Schouwburg Het Park

5 mei 2020 17:00
Speurtocht onderdeel van Troost Theater van Schouwburg Het Park

Schouwburg Het Park heeft een speurtocht toegevoegd aan het Troost Theater op de website. Geen alledaagse activiteit voor een theater.

“Ik dacht ik breng er even wat actie in aangezien het de meivakantie is,” legt Wiep Jonk uit aan WEEFF Radio. “Hoorn heeft heel veel leuke culturele instellingen die net als Schouwburg Het Park gesloten zijn. Daar wilde ik even de spotlights op werpen.”

Speurtocht van Schouwburg Het Park met Google Maps

Het is de bedoeling met Google Maps langs de verschillende gebouwen te lopen en vragen te beantwoorden die je op de websites van de instellingen kunt vinden. “Zo kom je ook een beetje meer te weten over wat er in Hoorn allemaal te doen is.”

Met inachtneming van de coronamaatregelen kan de speurtocht prima gelopen worden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van Google Maps is het echter ook mogelijk om de speurtocht gewoon thuis te doen. Wie de antwoorden mailt maakt kans op een gratis ijsje bij Vivaldi.

De speurtocht is te vinden op deze website pagina van Schouwburg Het Park.

Uitzending – 2 mei 2020

Wiep Jonk vertelt over de speurtocht van Schouwburg Het Park

speurtocht Schouwburg Het Park

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405