Stap Maar In Bij Mij van Paul de Munnik & MEAU is WEEFF Top Favoriet

15 januari 2022 17:04

De singer-songwriter MEAU staat nog aan het begin van haar carrière en heeft nu al een samenwerking te pakken met Paul de Munnik, samen hebben ze een nummer opgenomen Stap Maar In Bij Mij. Het is deze week de nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Voor de nieuwe reclamecampagne van de NS maakten MEAU en Paul de Munnik samen het nummer Stap Maar In Bij Mij. Het is niet de eerste keer dat dit duo samen zingt. Dit deden ze namelijk ook al afgelopen kerst bij, The Streamers.

Terugblik

Met dit nummer blikken ze terug naar afgelopen jaar en blikken ze vooruit naar wat er nog te komen staat: “De vrijheid komt weer langzaam terug, wat een onwerkelijke reis. We gingen samen door de wind, nu komt de zon ons tegemoet.”

Het is een fijne sound zoals je van Paul de Munnik en MEAU gewend bent. MEAU maakte al een flinke naam voor haar zelf met haar debuut EP Kalmte en met de hit Dat Heb Jij Gedaan.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Stap Maar In Bij Mij van Paul de Munnik & MEAU, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405