Starlight van Sophie Janna is WEEFF Top Favoriet

16 oktober 2021 14:48
Bron: Roosmarijn Broersen

Nieuw muzikaal talent uit West-Friesland: de Spierdijkse singer-songwriter kwam een maand geleden met haar nieuwe single op de proppen. Starlight is haar eerste WEEFF Top Favoriet!

Starlight is de derde track van haar EP Wide World. Een releasedatum voor die EP heeft ze nog niet, ze besloot op het laatste moment nog wat nummers aan de tracklist toe te voegen.

Haar nieuwste single schreef ze kort na het einde van haar relatie. “Ik dacht dat mijn ex me wel terug zou willen als ik zijn tentje zou lenen voor een festival waar ik op moest treden. Werkte niet, toen moest ik alleen in het tentje slapen waar we daarvóór nog samen mee op vakantie waren geweest.”

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Starlight van Sophie Janna, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

 

Uitzending – 15 oktober 2021

Sophie Janna kwam telefonisch even langs in het WEEFF Café om te vertellen over haar nieuwe single Starlight, alleen wij hadden nog een kleine verassing voor haar.
Namelijk dat haar nieuwe single de nieuwe WEEFF Top Favoriet is.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405