Streekomroep West-Friesland verhuist naar nieuwe locatie in Hoorn

22 januari 2024 07:00
Bron: Sander van Ketel

Stichting Streekomroep West-Friesland verhuist naar een nieuwe locatie in Hoorn. Vanaf 1 februari krijgt de omroep de sleutel voor een pand op de Pakhuisstraat, naast het theater.

In het afgelopen jaar zijn HoornRadio, Van Hoorn Zeggen en WEEFF gefuseerd onder de stichting Streekomroep West-Friesland. Samen wordt gezorgd voor een breed media-aanbod in West-Friesland. Dit gebeurt door middel van radio, televisie, podcasts en online nieuws.

Samen verder onder één dak

Momenteel werken de drie omroepen nog op eigen locaties in Enkhuizen en Hoorn. Vanaf februari wordt een nieuwe stap gezet in het samenwerkingsproces. Het bestuur van de streekomroep heeft afgelopen maand een huurcontract getekend voor de gezamenlijke locatie in Hoorn. Per 1 februari kan de stichting streekomroep West-Friesland officieel gebruik van de ruimte maken.

Aan de Pakhuisstraat 3 in Hoorn, op de hoek naast theater Het Pakhuis, wordt aankomende weken een nieuwe redactieruimte ingericht. Daarnaast zullen technici van de streekomroep zich komende maanden bezighouden met het inrichten van de studio’s, en een plek waar televisieprogramma’s opgenomen kunnen worden.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405