Sylvia Aimee brengt debuut EP uit!

26 oktober 2019 00:00

HOORN – Ze heeft er lang naar toegewerkt, maar nu is hij daar dan eindelijk! De debuut EP van de Hoornse Sylvia Aimee. Het album is vernoemd naar het gelijknamige nummer ‘Superhero’.

Sylvia schreef dit nummer toen ze voor de eerste keer in Nashville was. “Ik voelde me zo geïnspireerd door alle mensen daar, die stuk voor stuk hun hart volgen en dromen najagen. Het zorgde ervoor dat ik ging reflecteren op hoe ik mijn eigen leven leefde. Ik besloot alle dingen en mensen die mij geen energie meer gaven los te laten. Ik besloot mijn dromen na te jagen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk. Ik kan namelijk alleen mezelf redden. Ik ben mijn eigen superheld”.

Videoclip

“Een jaar later schoot ik de videoclip op diezelfde plek: In Nashville. Het was onwijs leuk en grappig om over Broadway te rennen in een superheldenkostuum! Iedereen deed super leuk mee en ik ben erg blij met het eindresultaat.”

https://youtu.be/LpiZMrP4I84

Benieuwd geworden? Luister dan de hele EP van Sylvia Aimee op bijvoorbeeld spotify

https://open.spotify.com/album/1MQzO7EGehHmvdlfjvogx3?si=n5TiCHFeRHWi5RStq6LH4A

Vorig jaar speelde Sylvia Aimee in onze studio het nummer ‘Stories’

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844