‘Take this’ van band O.K verkozen als nieuwe WEEFF Top Favoriet

3 mei 2024 19:46
Bron: WEEFF

Bij WEEFF houden we van muziek, en zeker van artiesten en bands uit West-Friesland. Zo ook van O.K, die je vaker gehoord hebt bij ons op de radio. Hun nieuwe single ‘Take this’ hoor je komende week als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De West-Friese band bestaat uit zanger en gitarist Luuk Schaper, gitarist Hilco Duijster, bassist Joris Koomen en drummer Joep Appelman. Naar eigen zeggen is O.K opgericht uit een gezamenlijke passie voor rockmuziek. Inspiratie halen de West-Friezen onder meer uit nummers van de legendarische band Led Zeppelin.

In de komende weken kun je O.K op meerdere plekken op zien treden. Zo staat de band op 17 mei in poppodium De Meester in Almere, maar als je ze dichterbij wilt zien kan dat ook. Want ook de Avond van Andijk staat op hun programma, naast artiesten als IlseDeLange en ‘Elvis-zanger’ Bouke.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844