Taki volgt opgestapte Gooyers op bij zaalvoetbalclub ’t Veerhuys

26 augustus 2021 10:26

Na een jarenlang dienstverband stapte Antoine Gooyers onlangs op bij ’t Veerhuys. Een flinke domper zo halverwege de voorbereiding voor de Hoornse zaalvoetbalclub. Sinds woensdag heeft de eredivisionist een nieuwe trainer, Najib Taki is zijn naam. “Hou wel van een uitdaging.”

“Ik ben een leergierige coach”, vertelt Taki na z’n eerste training voor ’t Veerhuys. “Het instapmoment is zeker niet ideaal, maar het is zoals het is.” Taki komt over van Lebo, waar hij assistent-trainer was.

Bekijk hierboven de reactie van Najib Taki en hieronder van aanvoerder Aram Hakopov over het plotselinge vertrek van Antoine Gooyers.

Antoine Gooyers trainde al vele jaren ’t Veerhuys, maar twee weken geleden besloot hij de handdoek in de ring te gooien. Door een nieuwe baan kon hij niet langer zijn werk met het trainerschap combineren. “Balen”, vertelt Hakopov over de opgestapte Gooyers. “Vervolgens moet je dan snel schakelen naar een nieuwe trainer.”

Op vrijdag 10 september start ’t Veerhuys de competitie met een uitwedstrijd tegen Den Haag.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405