Tankstation waar brand woedde in Obdam gedeeltelijk open, voorlopig geen LPG

30 augustus 2022 12:00

Het tankstation in Obdam waar afgelopen zaterdag een camper volledig uitbrandde hanteert voorlopig aangepaste openingstijden. Ook kan er geen LPG getankt worden bij het station aan De Dobber, meldt een woordvoerder van TotalEnergies.

Camper in de brand Obdam

Tijdens het tanken van LPG, afgelopen zaterdagmiddag rond 13.30 uur, zou het mis zijn gegaan bij een camper. Het voertuig vatte vlam en brandde uiteindelijk volledig uit. Ook het tankstation raakte zwaar beschadigd en werd voor de rest van de dag gesloten.

Op dit moment wordt de schade geïnventariseerd, meldt Yvonne Hoddenbach van TotalEnergies aan WEEFF/NH Nieuws. “Het station is nu gedeeltelijk open met aangepaste openingstijden.”

Geen LPG

De openingstijden zijn momenteel van 07.00 tot 20.00 uur. Normaal gesproken gaat het pompstation een uur eerder open en sluit het een uur later. Ook is het nog niet mogelijk om LPG (brandstof) te tanken.

“Wanneer het station weer volledig open gaat, is onder andere afhankelijk van de levering van de materialen”, aldus Hoddenbach.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405