‘Teenage Wasteland’ van Kilian Valentine benoemd tot nieuwe WEEFF Top Favoriet

22 september 2023 19:49
Bron: Kilian Valentine

Voor artiesten is de vrijdag speciaal, aangezien veel nieuwe muziek op deze dag uitkomt. Zo ook voor Kilian Valentine uit Enkhuizen, die vannacht een nieuwe single lanceerde. Komende week hoor je ‘Teenage Wasteland’ extra vaak voorbijkomen op de radio, want het is uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De 22-jarige artiest uit Enkhuizen is geen onbekende van WEEFF Radio, aangezien hij eind juni ook een WEEFF Top Favoriet scoorde met zijn single ‘Alien’. Destijds vertelde hij eerst geïnteresseerd te zijn in EDM-beats, maar dat dit alles aan het begin van dit jaar veranderde.

Nadat hij een Les Paul gitaar krijgt van zijn vader besluit hij zich te storten op eigen geschreven nummers, en brengt het album ‘Bury me in roses’ uit, met daarop onder andere ‘Alien’. Deze maanden wil Kilian zijn gitaarspel verder onder de knie krijgen, en zijn zang oefenen. Aan het einde van het jaar duikt hij samen met zijn vader de studio in, om een nieuw album op te nemen.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844