Terrassentocht: Het Station Enkhuizen

4 juni 2020 19:33

Na weken dicht te zijn geweest, mogen de terrassen weer open. WEEFF Radio ging langs bij verschillende terrassen in heel West-Friesland. Op zoek naar de verhalen van de horeca-ondernemers en de horecagasten. De aftrap was op 1 juni  om 12:00 uur in Hoorn en vanuit daar ging de tocht door de rest van de regio. Zo gingen we ook langs bij Het Station Enkhuizen.

Hier wordt het eten en drinken wel op een heel bijzondere manier bediend, namelijk via modelspoortreinen. Het spoor gaat over het hele terras. Dit is ontstaan door een samenwerking met De Westfriese Modelspoor Club. “In één avond is het opgebouwd, dat komt ook omdat de clubleden erg positief zijn”, vertelt André Boots, van die club.  De reacties van de gasten waren enthousiast. “Dat was super. Iedereen maakte foto’s en filmpjes.” Voor een bezoek aan het terras van Het Station Enkhuizen is het nodig om te reserveren.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844