Terrassentocht: de Florabar

3 juni 2020 21:02

Na weken dicht te zijn geweest, mogen de terrassen weer open. WEEFF Radio ging langs bij verschillende terrassen in heel West-Friesland. Op zoek naar de verhalen van de horeca-ondernemers en de horecagasten. De aftrap was op 1 juni  om 12:00 uur in Hoorn en vanuit daar ging de tocht door de rest van de regio. Zo gingen we ook langs bij de Florabar in Bovenkarspel.

Bij de Florabar is het op het terras allemaal goed geregeld. Op de grond staan verschillende lijnen en is er een duidelijke in en uitgang. “Het moet gewoon duidelijk zijn. Helemaal hier in de streek zitten mensen graag dichtbij elkaar en dat kan nu niet”, vertelt Annette Liefting, eigenaresse van de Florabar. Voor haar is het iedereen een beetje aansturen, maar dat is ze ook wel gewend van de kermis. Verder vinden mensen het lastig om te reserveren. “Het is altijd al een beetje een café geweest waar mensen ongepland komen, maar het went allemaal wel.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844