Terrassentocht: Herberg De Compagnie

4 juni 2020 19:34

Na weken dicht te zijn geweest, mogen de terrassen weer open. WEEFF Radio ging langs bij verschillende terrassen in heel West-Friesland. Op zoek naar de verhalen van de horeca-ondernemers en de horecagasten. De aftrap was op 1 juni  om 12:00 uur in Hoorn en vanuit daar ging de tocht door de rest van de regio. Zo gingen we ook langs bij Herberg De Compagnie in Enkhuizen.

Rick Post, eigenaar van de Compagnie, vertelt dat hij zich pas een paar weken terug echt kon herpakken na de sluiting. “Er was zo veel onzeker en we wilde ook geen dubbel werk doen.” Wel heeft de Herberg nog aan afhalen en bezorgen gedaan. “Dit om het contact met de gasten te houden en het personeel een feeling met het bedrijf te laten houden.” Nu de herberg weer open is legt Rick uit dat zij de mensen op anderhalve meter afstand een goed verblijf kunnen bieden. Dit omdat De Compagnie een grote zaak is. 

 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844