Terugluisteren: Happy Hoorn

29 oktober 2019 00:00

HOORN – De Gemeente Hoorn wil psychische problemen onder jongeren en jongvolwassenen voorkomen. De cijfers van onder meer de GGD laten een alarmerend beeld zien. De afgelopen 2 jaar heeft de gemeente Hoorn hier op verschillende manieren aandacht voor gevraagd, aan de hand van de bewustwordingscampagne Happy Hoorn. Op een laagdrempelige en positieve manier wordt aandacht gevraagd voor het vroegtijdig signaleren en aanpakken van stressgerelateerde psychische klachten.

Op 17 oktober heeft de Gemeente Hoorn een lezing georganiseerd voor ouders. Binnen no-time waren alle plekken vergeven, 300 stuks! De gastspreker was landelijke bekende opvoeddeskundige Marina van der Wal. De lezing was genaamd ‘Als ze maar gelukkig zijn!?’ en was gericht op ouders van kinderen en jongeren.

Afgelopen zaterdag belde Ehwald met Roos Bruin, beleidsmedewerker van de Gemeente Hoorn. Roos vertelde uitgebreid over de lezing van Marina, over de gezonde school en over geluk.

Benieuwd geworden naar de lezing ‘Als ze maar gelukkig zijn!?’ Begin 2020 keert deze terug! Wij houden je op de hoogte over hoe en waar je je kan inschrijven.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405