Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 22 mei 2022

De dames van Disnierats speelden dit weekend tegen DHC. Een wedstrijd waar behoorlijk tegen werd opgekeken. Beluister de nabeschouwing met Nicole van der Ark.

Disnierats dames verliezen van DHC

Uitzending - 22 mei 2022

Voor SV Enkhuizen staat de wedstrijd tegen HSV op het programma. Beluister de voorbeschouwing met trainer Gregory van Sauers.

SV Enkhuizen probeert de weg naar boven te vinden

Uitzending - 22 mei 2022

Een 0-1 overwinning op Hauwert was voldoende voor Westfriezen om zich tot kampioen te kronen. Luister hier de ontknoping van het zondagvoetbal terug.

Westfriezen is kampioen

Uitzending - 21 mei 2022

Het college van Hoorn onderzoekt onder meer het terrein van de Glasbak voor de langetermijnopvang (drie jaar) van oorlogsvluchtelingen. Chris de Meij van Liberaal Hoorn pleit ervoor de locatie ook geschikt te maken voor woningzoekenden. Beluister hier het volledige gesprek.

Hoorn onderzoekt locatie Glasbak als langetermijnopvang voor oorlogsvluchtelingen

Uitzending - 21 mei 2022

Zwaluwen '30 heeft zaterdag een pijnlijke 0-5 thuisnederlaag geleden. In Opperdoes stapte men blij van het veld na een 6-2 overwinning. Beluister hier het wedstrijdverslag.

Pijnlijke middag voor Zwaluwen '30, blije gezichten in Opperdoes na 6-2 overwinning

Uitzending - 15 mei 2022

Beluister de nabeschouwing met Theo Bakker, de handbalcoach van Westfriesland SEW 2.

Westfriesland SEW 2

Uitzending - 15 mei 2022

Door het stilleggen van de competitie vanwege Corona zijn er nog heel wat wedstrijden te spelen door de volleyballers van Madjoe. Beluister het gesprek met trainer Allard Jongsma.

Seizoen voorlopig nog niet afgelopen voor Madjoe

Uitzending - 15 mei 2022

Er zijn nog een aantal wedstrijden te spelen door de dames van Disnierats na het behalen van het kampioenschap. Beluister de nabeschouwing met Nicole van der Ark en wat promotie naar de eredivisie voor de club betekent.

Heeft promotie van de dames naar de Eredivisie nog een keerzijde voor Disnierats?