Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 30 januari 2023

Mirjam Kaijer uit Hoogwoud pleit al jaren voor meer onderzoek in de gezondheidszorg voor vrouwen. Door haar inzet voor dit onderwerp is zij eerder deze maand beloond met een 'Vrouw in de media award', in de provincie Noord-Holland. Met deze zegen is zij ook in de race voor de landelijke award. Een prijs die volgens Kaijer bij draagt aan nog meer aandacht voor het onderwerp.

Mirjam Kaijer over de strijdt voor meer onderzoek in de gezondheidszorg voor vrouwen

Uitzending - 28 januari 2023

Dorpsraad Opmeer/Spanbroek wil een parkeerverbod op de Spanbroekerweg en een handhaving op snelheid tijdens de werkzaamheden aan de A.C. de Graafweg. Beluister het interview met bestuurslid Tinus Waaier.

Dorpsraad wil parkeerverbod en handhaving op snelheid tijdens werkzaamheden A.C. de Graafweg

Uitzending - 28 januari 2023

Een evenement als de Iron Man in West-Friesland organiseren zonder overlast is onmogelijk, volgens de Hoornse wethouder Dick Bennis. Beluister het gesprek met hem hierover terug.

Iron Man: een evenement als dit zonder overlast is onmogelijk

Uitzending - 28 januari 2023

Bibliotheek Hoorn organiseert 28 januari en 4 februari een meertalig voorleesfeest. Beluister het interview met Wanja Visser.

Bibliotheek Hoorn organiseert meertalig voorleesfeest

Uitzending - 28 januari 2023

Christina uit Oekraïne deelt graag haar liefde voor boeken. Beluister het interview.

Christina uit Oekraïne deelt graag haar liefde voor boeken

Uitzending - 28 januari 2023

Stichting B & O organiseert zaterdag een foam workshop voor de kinderen in de Hoornse wijk Bangert en Oosterpolder. Beluister het interview met Rob Tol.

Aan de slag met foam voor carnavalsoptocht Zwaag

Uitzending - 21 januari 2023

Interview met Dieneke en Corina van Samen in Enkhuizen over het doel en de organisatie van de Bloeiende Buurt in Enkhuizen op 4 februari.

38442

Uitzending - 21 januari 2023

Partij voor de Dieren is overtuigd van de goede bedoelingen van Landbouwshow Opmeer. Volgens statenlid Ines Kostić lijden dieren tijdens de show echter voor een menselijk pleziertje. Beluister het volledige gesprek.

Partij voor de Dieren overtuigd van goede bedoelingen Landbouwshow Opmeer, maar "dieren lijden voor menselijk pleziertje"