Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 11 maart 2023

Erik Oudshoorn is sportjournalist geweest bij Trouw en het NRC Handelsblad. Een man die veel ervaring heeft opgedaan in de sportjournalistiek. Hij was te gast bij "De West-Friese Estafette", luister hier het hele gesprek.

41916

Uitzending - 4 maart 2023

De Obdamse schrijfster Mireille Wijnker heeft met het boek "Betrapt" haar debuut afgeleverd. Het is een boek voor jong volwassenen. Beluister het interview met haar.

Obdamse schrijfster Mireille Wijnker debuteert met boek voor jong volwassenen

Uitzending - 4 maart 2023

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is gestart met een intensievere controle op bedrijfsafvalwater. Beluister het interview met Marjan Leijen.

Hoogheemraadschap start intensievere controle op bedrijfsafvalwater

Uitzending - 3 maart 2023

De uitzending van 'BOOS' over The Voice of Holland heeft niet alleen een storm van reacties veroorzaakt, maar heeft ook geleid tot een nummer. De Grootebroekse singer-songwriter Amber Kamminga is door het programma aan het schrijven geslagen en uit haar pen is 'Zilver' gekropen.

Barnsteen is komende week WEEFF Top Favoriet

Uitzending - 25 februari 2023

Via het project Lang Leve Kunst Hoorn kunnen senioren hun talent ontdekken Beluister het interview met Ingrid Docter.

Lang Leve Kunst Hoorn laat senioren hun talent ontdekken

Uitzending - 25 februari 2023

Harmen en Esther Akerboom hebben in 2004 hun oudste dochter verloren aan kanker. Sindsdien zamelen zij geld in voor KiKa.

Trampolinespringen voor KiKa: "Helpen om zorg voor kinderen met kanker te faciliteren"

Uitzending - 22 februari 2023

Debbie Breg is bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma B&B Vol Liefde. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze haar grote liefde heeft gevonden dankzij het programma. Tijdens een interview bij WEEFF Radio vertelt ze haar verhaal.

B&B Vol Liefde-ster Debbie Breg in verwachting van eerste kind met grote liefde Vinchenzo

Uitzending - 20 februari 2023

Bestuurslid Judith de Heus vertelt op WEEFF Radio over alle nieuwe projecten bij Esdégé-Reigersdaal, in een tijd waarin meer vraag naar zorgt komt terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt.

40807