Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 15 mei 2022

Er zijn nog een aantal wedstrijden te spelen door de dames van Disnierats na het behalen van het kampioenschap. Beluister de nabeschouwing met Nicole van der Ark en wat promotie naar de eredivisie voor de club betekent.

Heeft promotie van de dames naar de Eredivisie nog een keerzijde voor Disnierats?

Uitzending - 15 mei 2022

Met wederom een overwinning kan het kampioenschap Westfriezen bijna niet meer ontgaan. Beluister de ontknoping van de wedstrijd tegen Hugo Boys en ook van de wedstrijd van Zouaven tegen RKAVV

Westfriezen zet grote stap naar kampioenschap

Uitzending - 15 mei 2022

Met een 0-4 overwinning op Argos vergroot Zwaluwen 30 haar kansen op behoud in de 1e klasse. Beluister de nabeschouwing met Leo van der Voort.

Zwaluwen 30 vergroot kansen op behoud in de 1e klasse

Uitzending - 14 mei 2022

Zorg Zoals de Westfries het Wil (ZZWW) organiseert vrijdag 20 mei een discussiemiddag over onbezorgd oud worden in West-Friesland. Beluister het gesprek met Gerard Schipper hierover.

ZZWW organiseert discussiemiddag

Uitzending - 14 mei 2022

Historische figuren spelen zaterdag De Opstand ende Bevrijdingh van Enkhuijsen na. Lies Turksma vertelt over deze gebeurtenis van 450 jaar geleden.

Historische figuren spelen zaterdag De Opstand ende Bevrijdingh van Enkhuijsen na

Uitzending - 14 mei 2022

Komende week wordt er geoefend op eventuele watersnoodrampen die plaats zouden kunnen vinden in West-Friesland. Beluister het interview met projectleider Richard Draaijer.

Oefenen tegen hoogwater

Uitzending - 14 mei 2022

De herdenking en viering van de 'Opstand en bevrijdingh' van Enkhuizen gaat vrijdagavond 20 mei van start met de historische theatervertelling 'Enkhuizen voor de Prins' in de Zuiderkerk. Beluister het gesprek met historisch journalist Walter Haentjens.

Herdenking en viering 'Opstand ende bevrijdingh' van Enkhuijsen van start met historische theatervertelling.

Uitzending - 11 mei 2022

Zorgorganisatie Philadelphia opent zondag de deuren van haar acht West-Friese instellingen. Beluister het gesprek met Maik Zwier en de bewoners Edwin en Aura.

Tour de Phila: open dag van zorgorganisatie Philadelphia