Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 21 januari 2023

Moet Noord-Holland Landbouwshow Opmeer sponsoren? Dit vraagt een deel van de provinciale statenleden zich af. Volgens voorzitter Wim Staal laat de Landbouwshow juist zien hoe goed de veehouders voor hun dieren zijn. Beluister het volledige gesprek.

"Met Landbouwshow Opmeer willen veehouders laten zien hoe goed ze voor hun dieren zijn."

Uitzending - 21 januari 2023

Innovatie in de zorg is een noodzaak. "Als we het werk blijven doen zoals we het altijd deden dan gaan we het niet redden." Beluister het interview met Helen Bonfrer.

Innovatie in de zorg noodzaak: "Als we het werk blijven doen zoals we het altijd deden dan gaan we het niet redden"

Uitzending - 14 januari 2023

Bewoners van de Hoornse wijk Grote waal willen hun bushaltes terug. Beluister het gesprek met inwoner Jan Schrik.

Bewoners Grote Waal willen hun bushaltes terug

Uitzending - 13 januari 2023

Terug naar de basis gaat Engel met zijn nieuwe album Veertig, Hij belde even in bij het Weeff Café om te vertellen over dit nieuwe project. Maar we hadden ook nog een kleine verrassing voor Engel.

Droom van Engel is WEEFF Top Favoriet

Uitzending - 13 januari 2023

Momenteel wordt sportcentrum de Weyver verbouwt. Gert Jan de Jong is een van de nieuwe eigenaren en vertelt hierover in de uitzending.

Gert jan de Jong vertelt over de ontwikkelingen in sportcentrum de Weyver

Uitzending - 13 januari 2023

No Offense kwam langs bij WEEFF Radio om te vertellen over hun crowdfunding die ze hebben opgezet voor het financieren van hun debuut album

No Offense start gofundme campagne voor debuut album

Uitzending - 31 december 2022

Rob van Doorn van Uitgeverij Doornwater uit Obdam, introduceert zijn nieuwe thriller ‘Moorden schieten tekort’. Van Doorn is begonnen met het schrijven van boeken door zijn ervaringen tijdens zijn tijd als wethouder in Haarlem.

37473

Uitzending - 18 december 2022

Madjoe heeft niet de wedstrijd gewonnen, maar wel een set tegen top 3 tegenstander Dio Bedum. Beluister de nabeschouwing met trainer Allard Jongsma.

Madjoe wint set van top 3 tegenstander Dio Bedum