Alle fragmenten

Bij WEEFF Radio spreken wij met heel veel mensen uit de regio over nieuws, evenementen en gebeurtenissen. Op deze pagina zijn alle fragmenten overzichtelijk verzameld, dus luister je nu gemakkelijk een interview terug!

Zoek in fragmenten
Datum:

Uitzending – 22 april 2023

De wens van Willem en Henny, een rozentuin in het Dwaalpark, wordt werkelijkheid. Beluister het interview met initiatiefnemer Willem Berkhout.

Rozentuin in het Dwaalpark: wens van Willem en Henny wordt werkelijkheid

Uitzending - 22 april 2023

Remco Reiding geeft in Nederland begraven WO II soldaten uit de Sovjet-Unie een gezicht. 28 april geeft hij hierover een lezing in het Oorlogsmuseum in Medemblik. Beluister het gesprek met hem over dit onderwerp.

Remco Reiding geeft in Nederland begraven WO II soldaten uit de Sovjet-Unie een gezicht

Uitzending - 22 april 2023

De lezer een glimlach op het gezicht toveren is de reden dat Kees Wiersum uit Berkhout al zeker vijftien jaar columnist is van het weekblad maritiem weekblad Schuttevaer. Vanaf 2016 verschijnen zijn columns over de scheepvaart ook in boekvorm. Wiersum put hiervoor ook uit zijn fotoarchief die hij in zijn 44-jarige carriere als kapitein op de wilde vaart heeft opgebouwd. Zondag 30 april presenteert hij in De Oudheidskamer in Hoorn vanaf 14.00 zijn vijfde boek "Vroeger was varen...anders", midden tussen de scheepsmodellen en oude navigatie instrumenten.

Kees Wiersum presenteert vijfde boek "Vroeger was varen…anders"

Uitzending - 22 april 2023

Volkssterrenwacht Orion organiseert woensdag 3 mei een lezing over fossielen, astronomie en buitenaards leven. Beluister het interview met Rob van den Berg. Hij is paleontoloog bij museum Naturalis en zal de lezing verzorgen.

Volkssterrenwacht Orion organiseert lezing over fossielen, astronomie en buitenaards leven

Uitzending - 15 april 2023

Het officiële Bevrijdingsvuur wordt op 4 mei vanuit Wageningen naar Hoogwoud gebracht. Beluister het interview met Wiebo Beenen.

Officieel Bevrijdingsvuur in estafette naar Hoogwoud

Uitzending - 8 april 2023

De zelfredzaamheid van Hoornse kinderen verdient aandacht. Ze kunnen een pech situatie minder goed aan, volgens Loek Stam. Beluister het volledige gesprek terug.

Hoornse inwoners bewegen te weinig

Uitzending - 1 april 2023

Dichter Jacqueline Bos uit Enkhuizen heeft onlangs twee nog niet eerder uitgebrachte gedichten gepubliceerd in de dichtbundel "Stralend".

Dichter uit Enkhuizen straalt met twee nieuwe gedichten in bundel

Uitzending - 29 maart 2023

Dieter van der Westen vertelt bij Bas Koppes op WEEFF Radio over het optreden met zijn broer op 1 april in Spierdijk

Dieter van der Westen over zijn optreden in Spierdijk