The Bandit van Kings of Leon is WEEFF Top Favoriet

9 januari 2021 22:19
The Bandit van Kings of Leon is WEEFF Top Favoriet

Afgelopen vrijdag kwam Kings of Leon met een nieuwe duo-single én meteen ook de aankondiging van het nieuwe album. The Bandit staat op die single en is een week lang onze WEEFF Top Favoriet!

De band uit Nashville was de afgelopen weken al druk aan het hintten naar nieuwe muziek. Ook de release van The Bandit werd op Eerste Kerstdag al aangekondigd, door bassist Jared Followill op Twitter. Niet veel later volgde ook een geluidsfragment van het nummer. Wanneer de single uit zou komen, liet hij toen nog even in het midden. Maar “binnen twee weken”, beloofde hij toen. “If you were promised new Kings music in 2 weeks, would you forgive us?”, luidde de aankondiging. Niks van gelogen, exact twee weken later stond The Bandit op alle streamingdiensten, met zelfs nog een extra liedje: 100,000 People.

Album

De release van de duo-single ging ook meteen gepaard met de aankondiging van een nieuw album. Dat werd ook wel eens tijd, alweer vier jaar na hun laatste plaat. Over twee maanden, op 5 maart, komen de drie broers met When You See Yourself, hun achtste studioalbum. Nog even geduld dus. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

The Bandit van Kings of Leon, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844