The End Of The World van Navarone is WEEFF Top Favoriet

28 mei 2022 11:22
Bron: Matthijs Mekking

We kennen de rockband Navarone van de nummers Wire, Keep on Running en Can’t Love. Maar nu ze naar een nieuw album toe werken wordt er zo nu en dan een single uitgebracht. The End Of The World kwam afgelopen vrijdag uit en staat gepland voor het nieuwe album van Navarone. Het is deze week de WEEFF Top Favoriet.

Navarone kennen we vooral van de stevige gitaren. Maar deze bleven in de eerste hit Wire voornamelijk op de achtergrond. Ook de nummers Keep on Running en Can’t Love waren melancholischer dan de hits van het album Oscillation uit 2017.

Zelf omschrijft de band hun sound als 70’s rock van de toekomst en dit is goed te horen op de tweede single van het nieuwe album. Navarone speelde de nummers al live, maar ze hebben er nu voor gekozen om er een studioalbum van te maken. In het najaar gaat de band op tournee. Maar eerst staan ze 19 juni nog op Pinkpop.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

The End Of The World van Navarone of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405