The Seldom Seen Kid van Elbow is WEEFF Top Favoriet

19 november 2021 19:45
Elbow in Patronaat Haarlem
Bron: Guus Krol

Elbow presenteerde afgelopen vrijdag haar negende studioalbum. The Seldom Seen Kid is de single sinds oktober en komende week ook nog eens extra vaak te horen op WEEFF Radio.

De oplettende Elbowfan merkt op dat deze songtitel ook de titel is van het eerste echte succesalbum van de band, uit 2008. Het album was destijds een eerbetoon aan de in 2006 overleden muzikant Bryan Glancy. Glacy kwam, net als Elbow, uit Manchester en was bevriend met de band.

The Seldom Seen Kid was dan wel de albumtitel van de plaat uit 2008, een liedje met die titel was er nog niet. Sinds oktober wel, wederom als eerbetoon aan Glancy. Sinds vrijdag heeft het nummer ook een plek op het nieuwe album Flying Dream 1. Komende week hoor je The Seldom Seen Kid lekker  vaak op WEEFF Radio. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

The Seldom Seen Kid van Elbow, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405