‘The Wild Ones’ van Voltage is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

29 december 2023 20:37
Bron: WEEFF

De eerste single van het komende vijfde studioalbum van Voltage zag vorige week het daglicht. Het nummer ‘The Wild Ones’ heeft niet alleen de harten van muziekliefhebbers veroverd, maar heeft tevens de officiële titel van WEEFF Top Favoriet verdiend.

‘The Wild Ones’ is de voorloper van het aankomende vijfde studioalbum. Het is een vlot nummer met een duidelijke boodschap over individueel geluk, visie en nalatenschap. Voltage staat bekend om hun robuuste mix van southern rock, americana en country, uitgevoerd met een passie die elk optreden tot een memorabele ervaring maakt.

Frontman Dave Vermeulen deelde zijn gedachten over de nieuwe single: “Het is een eerbetoon aan iedereen die ondanks meningen, vooroordelen en concurrentie toch trouw blijft aan zichzelf.”

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844