Tiener (17) bedreigd met mes en mishandeld bij straatroof in Blokker

19 november 2023 13:51
Bron: AT5

Een 17-jarige jongen uit Hoorn is gisteravond bedreigd met een mes en mishandeld tijdens een straatroof in Blokker. De tiener werd door vier mannen belaagd toen hij zijn eigendommen moest afgeven. 

Politie stock algemeen dienst infra Audi

Het slachtoffer fietste gisteravond met een andere jongen vanaf de Bouwsteen over de Westblokker toen hij aangesproken werd door een man op een fiets. De man sneed het slachtoffer af op de Uitspanning. De tweede jongen wist te ontkomen.

De dader riep de tiener op om hem zijn eigendommen af te geven. Hij werd bijgestaan door drie andere mannen, waarvan er een de tiener bedreigde met een mes. Ook kreeg het 17-jarige slachtoffer een klap in zijn gezicht. 

Jongen moet meefietsen

De jongen moest vervolgens nog een stuk meefietsen op de Westerblokker in de richting van de Oostergouw. Daarna kon hij van zijn belagers wegfietsen.

De politie heeft een signalement verspreid van de vier daders. Mensen die iets weten van de beroving worden opgeroepen om hun informatie te delen.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844