‘Tonight’ van O.K is komende week de nieuwe WEEFF Top Favoriet

10 maart 2023 20:35
Bron: Aangeleverd

Scheurende gitaren en stevige bassen kun je verwachten bij de opkomende rockband O.K uit Grootebroek. Vorige week vrijdag kwam hun nieuwe single ‘Tonight’ uit, en dat is komende week de WEEFF Top Favoriet.

Luuk Schaper, Joel Appelman en Joris Koomen hebben de band gevormd door een gezamenlijke passie voor muziek. De band is ontstaan in Grootebroek en hun ambitie is groot. “Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met onze muziek. Ons grootste doel is dat mensen wat aan onze muziek hebben”, stelt Luuk Schaper, de leadzanger en gitarist van de band. Verder dromen de mannen van een tour in Europa en uiteindelijk Amerika. “Maar we willen vooral ook veel plezier hebben”.

Op 6 oktober komt hun EP ‘Perspective’ uit, met als eerste single het nummer ‘Tonight’. Naast deze track staan er nog twee andere nummers op de EP, die in de komende tijd uitgebracht gaan worden.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Tonight van O.K of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405