Topscoorder FC Medemblik maakt overstap naar Hollandia

15 juni 2023 16:59
Door Nico Heij
Bron: Niels Koster

Met vijfentwintig doelpunten is Niels Koster voor het tweede jaar op rij de topscorer van West-Friesland. Het afgelopen seizoen speelde hij bij FC Medemblik, maar volgend seizoen trekt hij het shirt van Hollandia aan. “Een stap hogerop”, vertelt hij in de uitzending bij WEEFF.

Vorig seizoen zag Hollandia Koster al graag komen. “Ze belden, maar pas vrij laat”, vertelt hij in de uitzending. Dit jaar was Hollandia er wel op tijd bij. Met de overstap gaat Niels twee klassen hoger spelen dan bij FC Medemblik. “Veel vrienden van mij voetballen bij FC Medemblik, dus het was een lastige keuze.” De overstap naar Hollandia betekent een stap hogerop, wat hem overtuigde om de uitdaging aan te gaan.

“Ik heb wel het neusje voor de goal”, stelt de linksbuiten bescheiden. Voornamelijk scoort hij uit 1-op-1 situaties met de keeper. De komende tijd gaat hij zijn best doen om ook bij Hollandia minuten te mogen maken. “En uiteraard mijn doelpuntjes te blijven maken”, lacht hij.

Luister hieronder naar het interview met Niels Koster.

Uitzending – 15 juni 2023

Met vijfentwintig doelpunten is Niels Koster voor het tweede jaar op rij de topscorer van West-Friesland. Het afgelopen seizoen speelde hij bij FC Medemblik, maar volgend seizoen trekt hij het shirt van Hollandia aan. "Een stap hogerop", vertelt hij in de uitzending bij WEEFF.

Topscoorder FC Medemblik maakt overstap naar Hollandia

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844