West-Friese Helden brengen eerbetoon aan Bruce Springsteen

27 februari 2020 23:39
Tribute to Bruce Springsteen met Ton Knol

Een keur aan West-Friese Helden staat 1 en 6 maart in een uitverkocht Huis Verloren in Hoorn. Zij brengen dan een hommage aan Bruce Springsteen. In hun eigen woorden:”Een muzikaal monument dat een eerbetoon absoluut verdient.”

A Tribute To The Boss is een dwarsdoorsnede uit het omvangrijke oeuvre van Bruce Springsteen. De oer-Bruce, de hit-Bruce of zelfs de bluegrass Bruce. Graag iets recent? Aan alles is aan gedacht. Het concert zal ‘klein’ beginnen, met een minimale bezetting, om stapsgewijs uit te groeien tot een ronkend muzikaal spektakel.

Bruce Springsteen vertolkt door tal van West-Friese artiesten

A Tribute To The Boss, is een initiatief van Springsteen-fans Pieter Baas, Ton Knol en Paul Luiken. Ze zullen het podium onder meer delen met muzikanten uit the Oldtime Stringband, Springtime Confusion, De Mannen van Stavast en Glock 45. Maar ook Marianne Ligthart, Arnold Sturm, Jan van der Smit, Johan Keeman en nog een flink stel verrassende gezichten zullen delen in de speelvreugde.

Binnenkort in de radiostudio

Afgelopen woensdag sprak WEEFF Radio met Ton Knol. En het lijkt er op dat we een aantal van de artiesten ook kunnen verleiden tot een bezoekje aan de radiostudio. Zodat iedereen die er niet bij kan zijn, hen toch kan horen.

Uitzending – 26 februari 2020

Ton Knol over de twee uitverkochte Tribute to Bruce Springsteen concerten

Tribute to Bruce Springsteen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405