Twee mannen (25 en 34) uit Obdam aangehouden na woninginbraak

11 oktober 2021 13:03

De politie heeft vannacht twee mannen aangehouden in Obdam. Zij worden verdacht van een woninginbraak aan de Dokter Lohmanstraat. De twee verdachten, een 25-jarige man en een 34-jarige man uit Obdam, werden door de politie gevonden door middel van een politiehelikopter en de inzet van een hondengeleider.

De politiewoordvoerder bevestigt aan de redactie van WEEFF/NH Nieuws dat zij vannacht een melding binnenkregen van een woninginbraak in Obdam, aan de Dokter Lohmanstraat. Daarop werd een zoekactie ingezet, met een viertal politieauto’s en een politiehelikopter die meerdere ronden boven het dorp vloog.

Dankzij een warmtecamera in de politiehelikopter kon de politie de twee verdachten rond 4.45 uur vannacht opsporen. Zij werden uiteindelijk met een hondengeleider uit hun verstopplek gehaald. De twee verdachten zijn door de politie meegenomen naar het bureau en worden daar verhoord.

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405