Uitgever Elly Godijn geeft eigen verhalenbundel cadeau

16 maart 2021 08:34

Vrijdag 19 maart verschijnt ‘Ik droom’, de verhalenbundel van de Hoornse uitgever Elly Godijn. Een verjaardagscadeau aan haar zelf, omdat zij dit jaar haar 50ste verjaardag niet groots kan vieren. 

Elly Godijn wordt 28 maart 50 jaar. Geboren als zondagskind, mag zij 50 jaar later ook op zondag Sara ontmoeten. Haar hele leven, leeft zij in uitersten; op toppen – die reiken zo hoog – of in diepe dalen – die zij het liefste verborgen houd voor de buitenwereld.

Ze wilde het groots uitpakken; het leven vieren, “dansen” op deze aardbol. Het loopt anders dan anders. Daarom heeft Godijn de stoute schoenen aangetrokken en zichzelf een cadeau gegeven. Iets wat zij al heel graag wilde, maar nooit echt durfde. Nu bereikt zij de magische 50 jaar en doet zij het.

Godijn publiceert een bundel met daarin 28 verhalen die zij in de afgelopen jaren heeft geschreven. Verhalen die allen doordrenkt zijn met haar verlangens en worstelingen.

Lancering

In de afgelopen zeven jaar heeft Godijn veel mooie en succesvolle titels mogen uitgeven. Dit keer is het de beurt aan haar boek, wat het extra spannend maakt. Vrijdag 19 maart, 13.00 uur, is de LIVE online lancering op Facebook; de aankondiging, een week later wordt het boek geleverd. 

Elly vertelde over het idee voor haar verhalenbundel bij de Maandagavond show, luister hieronder het fragment terug. 

Uitzending – 15 maart 2021

Vrijdag 19 maart verschijnt ‘Ik droom’, de verhalenbundel van de Hoornse uitgever Elly Godijn. Een verjaardagscadeau aan haar zelf, omdat zij dit jaar haar 50ste verjaardag niet groots kan vieren. Ze vertelde er over in de Maandagavond show.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844