Van ambtsketting tot vrijetijdssetting: burgemeester Eduard van Zuijlen

27 augustus 2021 17:29

In een nieuwe reeks portretten voor WEEFF  vertellen de zeven burgemeesters van West-Friesland openhartig over hun persoonlijke leven en praten ze over hun rol als burgemeester.

In de eerste aflevering spreekt verslaggever Sander Huisman met de burgemeester van Enkhuizen: Eduard van Zuijlen. Eind 2020 maakte de burgemeester bekend dat hij kanker had. In het interview laat hij weten hoe het nu met hem gaat.

Verder vertelt burgemeester Van Zuijlen over de zaken die er op de agenda staan in de stad en hoe hij zelf bepaalde zaken wel wat sneller geregeld wil hebben. De burgemeester vertelt over Het Enkhuizerzand, de bouw van een Integraal Kind Centrum en de onrust die er in mei ontstond bij een digitale vergadering met raadsleden.

Het programma De 7 burgemeesters van West-Friesland verschijnt is de komende weken elke vrijdagavond vanaf 19.30 uur te zien op de zender van WEEFF, via YouTube of deze site.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405