Vanavond op WEEFF Radio: Johan, live op de Hoornse Stadsfeesten 2018

12 juni 2020 21:54

Dit weekend zou het feest weer losbarsten: de Hoornse Stadsfeesten 2020. Maar ook dit festival gaat dit jaar niet door, uiteraard vanwege de coronamaatregelen. WEEFF Radio komt met een second best alternatief en zendt drie uur lang alleen maar oude live-opnames van de afgelopen edities uit. Met onder andere het volledige concert van Johan, live op de Hoornse Stadsfeesten van 2018!

Tussen 19:00 en 21:00 presenteert Jorik Simonides samen met Stadsfeesten presentator Arwin Tamminga een speciale Best Of uitzending. Als kerst op de taart zenden we aansluitend de volledige show van Johan, live op de Hoornse Stadsfeesten 2018 nog een keertje uit. Gewoon, omdat het kan. 

Pull Up

De Hoornse band was in 2018 de afsluitende act van een bijzonder gedenkwaardige editie. In dat jaar vierden we namelijk dat het festival 20 jaar bestond. Geheel toevallig was 2018 ook het jaar waarin Johan na ruim negen jaar een comeback maakte en het nieuwe album ‘Pull Up’ uitbracht. Dan móet de band natuurlijk wel langskomen in de stad waar haar roots liggen. Het was een prachtige afsluiter van een editie voor in de geschiedenisboekjes. Morgenavond zenden we het volledige concert, van begin tot eind, uit op WEEFF Radio. 

Best of

Voorafgaand aan dit memorabele concert is er meer aandacht voor de Hoornse Stadsfeesten. Jorik Simonides presenteert tussen 19:00 en 21:00 een heuse best of uitzending, samen met Arwin Tamminga, de man die elk jaar het hoofdpodium presenteert. Samen halen ze herinneringen op, draaien ze live-opnames van de afgelopen edities en bellen ze met een aantal prominente Stadsfeesten acts. En uiteraard komt Mr. Stadsfeesten, Theo Viset, ook nog even kijken. 

Laat je horen

Om onze denkbeeldige editie van de Hoornse Stadsfeesten 2020 écht af te maken missen Arwin en Jorik eigenlijk nog één ingrediënt: publiek! Laat daarom vooral van je horen. Waar dat normaal kan voor de stage barriers van de verschillende podia door de Hoornse binnenstad, zien we je nu graag terug via ons WhatsAppadres. Arwin en Jorik zijn namelijk ontzettend benieuwd naar jóuw hoogtepunten uit 22 jaar Hoornse Stadsfeesten.

Foto: Sander van Ketel

Kijk en luister mee zaterdag, tussen 19:00 en 22:00 via 103.9FM of weeff.nl.