Verdachte (28) mysterieuze Hoornse achtertuinmoord blijft veertien dagen langer vast

24 februari 2023 12:42
Bron: Inter Visual Studio / Danielle Rood

De 28-jarige man uit de gemeente Medemblik die dinsdag werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 37-jarige Marvin uit Hoorn, blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag bepaald. 

Dode in woning in Hoorn

De verdachte werd afgelopen dinsdag aangehouden en zit in volledige beperking. Hij is voorlopig de enige verdachte en de politie onderzoekt verder wat zijn rol is bij de dood van de Horinees.

Het lichaam van Marvin werd op 2 januari in een tuin op de Boedijnhof in Hoorn gevonden. “Daar zag ik een man op een tuinstoel voorovergebogen liggen op een tafel. Hij had een zwart voorwerp in zijn rug zitten. Ik kon het niet heel goed zien, maar het leek op een mes”, vertelde een buurvrouw eerder aan NH Nieuws. De zaak riep veel vragen op.

Oud en nieuw

Een dag eerder was het slachtoffer al als vermist opgegeven. Tijdens oud en nieuw zou hij bij een feest bij een overbuurman zijn geweest, waar ruzie zou zijn ontstaan. De politie is op 1 januari twee keer in het Boedijnhof geweest. Eén keer vanwege de vermissing van Marvin, maar ook voor een melding van een mogelijke vechtpartij. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405