‘Vibe Like Edie’ van Mood Bored is deze week WEEFF Top Favoriet

1 mei 2023 09:53

Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een Mood Bored show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld. Afgelopen vrijdag brachten ze hun eerste EP uit Bored. Het nummer ‘Vike Like Edie’ zetten we deze week extra in het zonnetje, want het is deze week de WEEFF Top Favoriet.

‘Vibe Like Edie’ heeft een link met veel grote namen uit het verleden. Het nummer is geïnspireerd door de relatie van Edie Sedgwick, Andy Warhol en The Factory, waar ze hun creatieve carrières zijn begonnen. Zoals Mood Bored zelf op hun social media vertellen gaat ‘Vibe Like Edie’ over het verlangen en de passie in een wereld die muf en stagnerend aanvoelt.

Bij WEEFF hoor je het nummer deze week extra vaak voorbijkomen, want we hebben hem deze week gebombardeerd tot de nieuwe WEEFF Top Favoriet. Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405