Virale hit van Lucas Nicholas ‘After Rainfall’ komende week nieuwe WEEFF Top Favoriet

16 juni 2023 19:49
Bron: Lucas Nicholas

De video van Lucas Nicholas op TikTok, waarin hij een hertaling gemaakt heeft van een nummer van Acda & De Munnik, is zo viraal gegaan dat hij de studio in is gedoken om een volledige versie op te nemen. Vannacht is ‘After Rainfall’ officieel uitgekomen, en deze week hoor je ‘m extra vaak op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Zijn vader wees hem er twee weken geleden op dat hij nog een video moest plaatsen op sociale media. Dit doet Lucas iedere week, maar was dit die woensdag vergeten. En dus schreef hij snel de laatste regels op, trok naar de achtertuin, en zong daar zijn versie van ‘Het regent zonnestralen’. Sindsdien gaat het hard met de zanger uit Opmeer.

Zo is zijn video inmiddels miljoenen keren bekeken, met lovende reacties uit binnen- en buitenland. Vorige week maandag trok Lucas met zijn vader naar het Mediapark in Hilversum, waar hij diverse interviews had bij landelijke radiostations. Bij NPO Radio 2 mocht hij het nummer live spelen. Hier werd Thomas Acda, die het origineel samen met Paul de Munnik gemaakt heeft, in de uitzending gehaald om zijn reactie op de versie van Lucas te geven.

“Er komt van alles op je af, maar je krijgt zo veel leuke en lieve reacties”, vertelde Lucas vorige week bij de Hoornse Stadsfeesten. “De eerste paar dagen werd ik er best een beetje nerveus van. Maar uiteindelijk is het natuurlijk allemaal geweldig.”

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405