VLOG: Italiaanse sterren en Desi in een kerstvideoclip

20 oktober 2020 18:17

Twee Italiaanse operasterren uit Venetië zijn voor vier dagen naar West-Friesland gekomen, om in Wijdenes hun kerst-cd op te nemen. Kosten nog moeite worden gespaard: van sneeuwmachines, een fotoshoot tot een heuse videoclip. Desi ging langs om inspiratie op te doen.

Het decor van de video? Het hoofdkantoor van Avontuur in Wijdenes, de expert in feestverlichting en kerstdecoraties. Dat de twee Italiaanse sterren in West-Friesland terecht zijn gekomen, klinkt misschien frappant. Toch is er een logische verklaring: Ilja en Katja Smitt uit Hoorn zijn de producers van de cd. 

Kölner Weihnachtscircus

Ilja en Katja organiseren onder meer het Kölner Weihnachtscircus in Keulen. Vorig jaar contracteerde zij Giovanni Battista Palmieri en Sara Pretegiani, een internationaal bekend operaduo. Vorig jaar gaven zij de bezoekers van het kerstcircus kippenvel en dat gevoel wordt dit jaar vertaald naar een kerst-cd. 

Desi zit al helemaal in het kerstgevoel, dus het decor voelt als een warm bad. De opnames voor de videoclip van het nummer ‘X-Mas Adagio’ geven Desi zelfs inspiratie voor een eigen clip.

Benieuwd waarom de Italiaanse operasterren juist een kerstnummer willen opnemen in deze tijd? Bekijk dat in de video!

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844