Volg het nieuws uit West-Friesland in nieuwe Facebookgroep

17 juni 2021 14:00

Een Facebookgroep voor en door de regio West-Friesland, waar plek is voor klein, groot, mooi en ontroerend nieuws. Deze maand heeft de Westfriese nieuwsredactie een groep opgericht waar Facebookgebruikers met dezelfde interesse en nieuwsgierigheid terecht kunnen om te praten en te discussiëren.

De groep geeft nieuwsberichten en video’s van NH Nieuws en WEEFF weer uit de gemeenten in de regio. Zo plaatste verslaggever Chantal Bos onlangs het verhaal over de 17e eeuwse houtwal die bij de versterking van de Westerdijk in Hoorn is blootgelegd.

De groep bestaat een paar weken en heeft nu bijna 500 leden. Zij hebben de mogelijkheid tips te delen over nieuws dat ze hebben. Door het te delen in deze groep krijgen jouw tips, nieuws of evenementen een breder podium. Groot nieuws, klein nieuws, mooi en triest nieuws, maar er is in de groep ook ruimte voor jouw eigen nieuws.

Het doel is om een platform te creëren waar mensen met dezelfde interesse en nieuwsgierigheid terecht kunnen om met elkaar te kunnen spreken en discussiëren.

Klik hier om lid te worden van de groep, dan blijf je op de hoogte en kun je ook meedoen.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844