Volgende week tijdelijk prikpunt bij wijkcentrum Bonte Veer

14 september 2021 11:13

Enkhuizers die een coronaprik willen halen, kunnen nu dichter bij huis terecht. De GGD Hollands Noorden opent een tijdelijk prikpunt bij wijkcentrum de Bonte Veer. Alleen als je nog geen eerste prik hebt gehad, kun je hier langskomen voor een vaccinatie.

Dat meldt de gemeente Enkhuizen. Het prikpunt opent volgende week maandag (20 september) tot en met zaterdag (25 september). Doordeweeks zijn de deuren open tussen 14.30 uur en 20.00 uur. Op zaterdag is dit van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Wie langskomt om te prikken moet wel een legitimatiebewijs meenemen. Degenen die een vaccinatie krijgen bij de Bonte Veer ontvangen later meer informatie over de tweede prik. De tweede prik wordt ook gegeven bij de Bonte Veer.

Voorlichting

Wie aarzelt over het nemen van het vaccin, kan volgens de gemeente Enkhuizen ook alleen terecht voor informatie. “Ook als u twijfelt of u wel of niet een vaccin wilt hebben, kunt u langskomen. Er is een arts aanwezig om voorlichting te geven”, aldus de gemeente. “Bent u na de beantwoording niet gerustgesteld, dan kunt u gewoon weggaan.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405