Voorbereidingen WEEFF Spotlight-festival in volle gang, pre-party in het WEEFF Café

21 april 2023 18:24

De voorbereidingen van de eerste editie van het festival ‘WEEFF Spotlight‘ zijn in volle gang. In jongerencentrum Cayen in Enkhuizen geeft WEEFF een podium aan muzikaal talent uit West-Friesland. WEEFF Spotlight begint morgen om 19.00 uur en de entree is gratis.

Op de line-up van het festival staan maar liefst zes West-Friese artiesten. De Hoornse band Glock ’45 zal met hun unieke mix van country, satire, party en rock ’n roll zorgen voor een avond vol muzikale energie en humor.

Ook de gerenommeerde rapper Engel, bekend van zijn samenwerkingen met artiesten als Def P en Diggy Dex, zal optreden. Naast hen zullen ook de West-Friese band Momentum, Americana-zanger Barney Willemse en de alternatieve rockband No Offense uit Wervershoof het podium betreden.

Op de eerdere line-up van WEEFF Spotlight stond ook de opkomende groep ‘Film the Band’ vermeld. Zij hebben deze week echter helaas moeten afzeggen, vanwege een ziekte bij een van de bandleden. Als vervanging hebben we niemand minder dan Pieter Baas uit Schellinkhout kunnen strikken.

Het beste van alles is dat de toegang gratis is. Aanmelden via Facebook is mogelijk, maar niet verplicht. Voor degenen die niet in staat zijn om het festival bij te wonen, zal de editie ook live worden uitgezonden op radio en tv.

Kennismaken met de line-up

Tijdens de vooravond van het festival wordt in het radioprogramma ‘WEEFF Café’ samen met de artiesten vooruitgeblikt. Wil je dus alvast je verdiepen in de artiesten van het festival? Luister dan vanavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844